*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

DVD Shrink -opas lisätty

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 29.6.2003 21:57

Olemme juuri lisänneet sivuillemme ensimmäisen englanninkielisen oppaamme ilmaisohjelma DVD Shrinkin käyttöön. Ohjeissa käymme läpi DVD-9 -formaatissa olevan elokuvan varmuuskopioinnin yhdelle DVD-/+R -levylle, siten että koko levyn rakenne, menuineen ja ekstroineen, tulee mukaan varmuuskopiolle.
Haluaisimme kiittää oppaan rungon toimittamisesta käyttäjäämme Oriphusta ja toivomme että oppaasta on hyötyä käyttäjillemme. Kuten tavallista, aiheeseen liittyvää keskustelua toivotaan DVD-R -keskustelualueillemme.

Ohjeet löytyvät täältä:

http://www.afterdawn.com/articles/archive/dvd9_to_dvdr_with_dvd_shrink.cfm

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto