*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Ilmaista, laillista musiikkia briteille viikon ajan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 3.10.2002 22:05 Kommentteja (2)

Ilmaista, laillista musiikkia briteille viikon ajan Musiikkiteollisuus on päättänyt kokeilla uudenlaista taktiikkaa kuluttajien käännyttämiseen takaisin maksaviksi asiakkaiksi ja on kerrankin tarjoamassa ainakin jotain sen suuntaista mistä keskivertokuluttaja voisi olla valmis maksamaankin. Eli Britanniassa on tänään avattu kampanja nimeltä DigitalDownloadDay, joka nimestään huolimatta kestää viikon.
Kampanjan aikana jokainen palveluun osallistuviin portaaleihin ja musiikkikauppoihin rekisteröityvä uusi käyttäjä saa ilmaiseksi käyttöönsä 500 "krediittiä", joilla voidaan joko streamata tai imuroida musiikkikappaleita. Lisäherkkuna imuroidut kappaleet voidaan polttaa myös CD-levylle audio-CD -muodossa.

Hurjinta on kuitenkin kampanjassa sen laajuus -- tarjolla on valikoimaa yli 6000 artistilta ja yli 100'000 kappaleen verran, mukaanluettuna lähestulkoon kaikki suurimmat nykyartistit. Palvelu on ainakin tänään ollut rajoitettu vain ja ainoastaan Iso-Britannian ja Irlannin käyttäjille ja palveluun rekisteröityminen vaatii jommassakummassa maassa laskutusosoitteella olevaa luotto- tai pankkikorttia. Kampanjan takana on OD2-niminen yhtiö, jonka perustajiin kuuluu mm. Peter Gabriel. Mukana oleviin portaaleihin kuuluvat mm. msn.co.uk, hmv.co.uk sekä tiscali.co.uk.

http://www.digitaldownloadday.com/

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

14.10.2002 6:21
verkkeli
Inactive

oishan tuo ihan kiva nähdä tulokset viikon ajalta, että kuinka monta kappaletta imuroitiin aiotkos dRD osallistua?

24.10.2002 8:55

Pitäähän tuota kokeilla, ilmoittelen kokemuksista jahka saan aikaiseksi (ja serverit ovat hieman jäähtyneet, freeserve oli ainakin eilen _täydellisesti_ solmussa).


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto