*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Kongressiedustajat pyysivät oikeusministeriltä toimia P2P-käyttäjiä vastaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 10.8.2002 09:33

Yhdeksäntoista Yhdysvaltain Kongressin edustajaa on allekirjoittanut kirjeen Yhdysvaltain oikeusministeri John Ashcroftille, jossa he pyytävät oikeusministeriötä lisäämään resursseja P2P-verkkojen valvontaan ja yksittäisten käyttäjien pidätyksiin.
Kongressiedustajat toivovat, että oikeusministeriö mahdollistaisi mm. vankeusrangaistukset yksittäisille P2P-käyttäjille. RIAA on jo ilmaissut tyytyväisyytensä ehdotukseen. Vastaavasti useat kansalaisoikeusjärjestöt ovat ilmaisseet huolensa aiheesta ja ovat todenneet, että oikeusministeriön resursseja olisi ehkä syytä käyttää ennemminkin sellaisten rikosten ratkaisemiseen, joita ns. suuri yleisö pitää rikoksina, eikä sellaisen maailmanlaajuisen "harrastuksen" nitistämiseen, jota valtaosa verkon käyttäjistä "harrastaa".

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville (25.9.2017 15:02)
Intel on vihdoin esitellyt työpöytäkäyttöön tarkoitetut kahdeksannen sukupolven Core-suorittimet. Piirijätti esitteli ensimmäiset 8. sukupolven piirit jo elokuun lopulla, mutta tuolloin oli ....

Uutisarkisto