*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Hollywood ehdottaa rajoituksia Yhdysvaltain DTV:hen

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 4.6.2002 21:27 Kommentteja (3)

Yhdysvallat, joka on yhtä pahasti lapsenkengissä digitaali-TV:n kanssa kuin mitä se on kännyköiden kanssa, on ottanut jälleen kerran valtavan harppauksen taaksepäin digi-TV:ssä. Hollywood, joka on toiminut suurimpana kantona kaskessa koko digi-TV -kehityksen suhteen, on luonut esityksen tekijänoikeuksien valvonnasta digi-TV -maailmassa.
Ehdotus, joka on syntynyt Broadcast Protection Discussion Group:n (jäseninä Hollywoodin studiot sekä joukko kulutuselektroniikkayrityksiä) aikaansaannoksena, esittää ns. broadcast-lipun mahdollistamista ohjelmiin. Jos ohjelmaan on koodattuna kyseinen "lippu", vastaanotin joutuisi ehdotuksen mukaan lisäämään digitaalisen vesileiman lähetykseen automaattisesti. Sama koskee digitaalisia videonauhureita, jne. Ja tätä vesileimattua videota voisi katsella jälkikäteen vain ko. laitteella, jolla lähetys alunperin vastaanotettiin.

Oletettavasti Hollywood ja MPAA eivät ole oppineet kolmessa vuodessa yhtään mitään. Jos systeemi nykyisenä fiaskona koskaan nousee jaloilleen, odotamme suurella mielenkiinnolla montako viikkoa menee ennenkuin salausmetodille ja digitaaliselle vesileimalle löytyy purkuohjelmat.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

14.6.2002 21:34

puhutaan kyllä päivistä eikä viikoista =D

25.6.2002 4:54

Digitaalisen viestinnän uranuurtaja tämä u.s.a

35.6.2002 9:34

USA on digitaalitekniikan Kenia... jopa Ranskassakin taitaa olla asiat paremmin. Nythan uusinta uutta on SMS viestit... :) 2-way pager ja cell phone yhdessa... WAU! Ainii... GPRS yrittaa tehra maihinnousua, mutta vanhojen verkkojen tekniikka ja valheellinen mainonta (tyyliin: jopa 144kbps!!!)yrittaa torpedoida sita tehokkaasti. -timo

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Inteliltä iso askel mobiilipiireissä, tulossa ensimmäinen 5G-piiri Inteliltä iso askel mobiilipiireissä, tulossa ensimmäinen 5G-piiri (20.11.2017 22:54)
Maailman suurimpiin piirivalmistajiin kuuluva Intel tunnetaan erityisesti tietysti tietokoneiden suorittimistaan, mutta on pitkän aikaa yrittänyt löytää jalansijan myös mobiilimarkkinoille. ....
Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet (20.11.2017 21:26)
Netflixin omien niin kutsuttujen Originals-sarjojen, -dokumenttien ja -elokuvien tarjonta sen kuin muuttuu vakuuttavammaksi kuukausi toisen jälkeen. Ensi vuonna Netflix sijoittaa jälleen miljardin ....
Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi (20.11.2017 20:36)
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen, joka parantaa hieman kesällä esitellystä OnePlus 5:stä. Uudistukset olivat verratain pieniä, mutta suurempi näyttö ja sormenjälkilukijan ....
Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät (20.11.2017 17:14)
Minecraftiin piti tulla kaksikin isoa päivitystä tämän vuoden aikana, mutta niiden molempien julkaisua on jouduttu viivästyttämään syystä tai toisesta. Uusi aikataulu Super Duper Graphics- ja ....
1 kommentti
CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin (20.11.2017 16:32)
Windows-järjestelmiin pesiytyvien väliaikaistiedostojen poistoon käytetty CCleaner-ohjelmisto on muuttunut adwareksi, sillä ohjelmiston asennuksen yhteydessä käyttäjälle tyrkytetään asennettavaksi ....

Uutisarkisto