*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawn.com:n skiniosasto sulkeutuu

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 21.4.2002 18:24

Vain hetki sen jälkeen, kun jouduimme valitettavan tilanteen eteen parin suositun softamme suhteen (Streambox VCR ja TMPGEnc 12a), joudun jälleen ilmoittamaan ikävistä uutisista käyttäjillemme.
Olemme tarjonneet useisiin MP3-soittimiin ns. skinejä eli ulkoasun muutoksiin tarkoitettuja tiedostoja jo yli kolmen vuoden ajan sivuillamme. Nyt viimeisen muutaman kuukauden aikana olemme saaneet hyvinkin hyökkääviä ja lähestulkoon herjaavia viestejä tietyiltä skinien tekijöiltä sivustomme oikeudesta listata heidän tuotoksiaan.

Ihmettelemme suunnattomasti tämän purkauksen syytä, koska tekijät tarjoavat työnsä vapaasti levitettäväksi julkisilla sivustoilla ja jos me sivustona tarjoamme heidän tuotoksiaan noin 600'000:lle kuukausittaiselle käyttäjällemme ilmaiseksi ja silti tuoden esiin jokaisen skinin yhteydessä tekijän nimen, sähköpostiosoitteen sekä tekijän kotisivun osoitteen.

Olen suoraan sanottuna hyvin, hyvin väsynyt tällaisten viestien ja tunteenpurkausten sekä pahimmissa tapauksissa jopa laillisilla toimilla uhkailun suhteen ja olemme päättäneet sulkea huhtikuun lopulla AfterDawn.com:n skiniosion todennäköisesti lopullisesti.

Emme ole haudanneet mahdollisuutta, että joskus tulevaisuudessa avaisimme skineihin erikoistuneen oman sivukokonaisuuden, mutta lähes 100% varmaa on se, että näin ei tule tapahtumaan ainakaan vuoden sisällä ja vielä varmempaa on se, että sivustoa ei tulla tarjoamaan suomenkielisenä.

Joten jos olette samaa mieltä asian kulusta, voitte ilmaista syvät "kiitoksenne" "skiniyhteisölle" ko. teemaan keskittyneillä sivustoilla. Mutta tässäpä tämä, AfterDawn.com:n omat viralliset skinit tulevat löytymään sivuiltamme jatkossakin jostain sopesta, mutta kaikki muu materiaali tullaan poistamaan kuukauden lopulla.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
4 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto