*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawn.com:n skiniosasto sulkeutuu

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 21.4.2002 18:24

Vain hetki sen jälkeen, kun jouduimme valitettavan tilanteen eteen parin suositun softamme suhteen (Streambox VCR ja TMPGEnc 12a), joudun jälleen ilmoittamaan ikävistä uutisista käyttäjillemme.
Olemme tarjonneet useisiin MP3-soittimiin ns. skinejä eli ulkoasun muutoksiin tarkoitettuja tiedostoja jo yli kolmen vuoden ajan sivuillamme. Nyt viimeisen muutaman kuukauden aikana olemme saaneet hyvinkin hyökkääviä ja lähestulkoon herjaavia viestejä tietyiltä skinien tekijöiltä sivustomme oikeudesta listata heidän tuotoksiaan.

Ihmettelemme suunnattomasti tämän purkauksen syytä, koska tekijät tarjoavat työnsä vapaasti levitettäväksi julkisilla sivustoilla ja jos me sivustona tarjoamme heidän tuotoksiaan noin 600'000:lle kuukausittaiselle käyttäjällemme ilmaiseksi ja silti tuoden esiin jokaisen skinin yhteydessä tekijän nimen, sähköpostiosoitteen sekä tekijän kotisivun osoitteen.

Olen suoraan sanottuna hyvin, hyvin väsynyt tällaisten viestien ja tunteenpurkausten sekä pahimmissa tapauksissa jopa laillisilla toimilla uhkailun suhteen ja olemme päättäneet sulkea huhtikuun lopulla AfterDawn.com:n skiniosion todennäköisesti lopullisesti.

Emme ole haudanneet mahdollisuutta, että joskus tulevaisuudessa avaisimme skineihin erikoistuneen oman sivukokonaisuuden, mutta lähes 100% varmaa on se, että näin ei tule tapahtumaan ainakaan vuoden sisällä ja vielä varmempaa on se, että sivustoa ei tulla tarjoamaan suomenkielisenä.

Joten jos olette samaa mieltä asian kulusta, voitte ilmaista syvät "kiitoksenne" "skiniyhteisölle" ko. teemaan keskittyneillä sivustoilla. Mutta tässäpä tämä, AfterDawn.com:n omat viralliset skinit tulevat löytymään sivuiltamme jatkossakin jostain sopesta, mutta kaikki muu materiaali tullaan poistamaan kuukauden lopulla.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman (20.7.2017 23:10)
OnePlus on julkaissut päivityksen OnePlus 5 -huippupuhelimelleen. Oxygen OS 4.5.6 on kuitenkin vain minimaalinen päivitys, joka ainoastaan korjaa yhden, mutta mahdollisesti sitäkin kohtalokkaamman ongelman. ....
Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa (20.7.2017 12:16)
Älypuhelinbuumin laantuessa teknologiayhtiöiden fokus on siirtynyt levittämään langattoman tiedonsiirron mahdollisuuksia arkipäiväisempiin laitteisiin, joissa tiedonkäsittelyllä saadaan aikaa ....
6 kommenttia
Facebook haastaa jälleen foorumit – Esitteli uuden viestintäkanavan Facebook haastaa jälleen foorumit – Esitteli uuden viestintäkanavan (20.7.2017 11:30)
Facebook on ottanut käyttöön jälleen uuden yhteisöllisen ominaisuuden, jonka avulla kiinnostavat henkilöt, yhteisöt tai brändit voivat olla tiiviimmin yhteydessä faneihinsa. Ominaisuuden nimi ....
Apple paljastaa tutkimustietojaan julkisesti – Yrittää houkutella tutkijoita Apple paljastaa tutkimustietojaan julkisesti – Yrittää houkutella tutkijoita (20.7.2017 09:07)
Apple harvemmin puhuu julkisesti mitä kaikkea sen tuotekehityslaboratorioissa oikein puuhataan, mikä on hankaloittanut esimerkiksi tutkijoiden rekrytointia. Monet huippututkijat haluavat julkistaa ....
Apple julkaisi iOS 10.3.3-version iPhonelle ja iPadille Apple julkaisi iOS 10.3.3-version iPhonelle ja iPadille (19.7.2017 23:20)
Apple on julkaissut mobiilialustastaan uuden version kaikkien kuluttajien saataville. Uusi versio on nyt tarjolla kaikille iOS 10:tä tukeville laitteille. Päivityksen voi asentaa iPhonelle, ....

Uutisarkisto