*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Vetoomustuomioistuin: Liittovaltion tuomarin päätös oikea Napsterin jutussa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.3.2002 21:11

Yhdysvaltain vetoomustuomioistuin päätti tänään, varsin epäoleelliselta nykytilanteeseen nähden kuulostavassa päätöksessä, että heinäkuussa 2001 liittovaltion tuomarin Marilyn Patelin antama määräys Napsterin sulkemisesta siihen asti, että yhtiö pystyy suodattamaan sataprosenttisesti kaiken tekijänoikeuksia loukkaavan materiaalin, oli oikea.
Heinäkuussa päätöksen langetuksen jälkeen Napster valitti asiasta vetoomustuomioistuimeen, joka määräsi jutussa viivytyksen kunnes vetoomustuomioistuin saa oman päätöksensä asiaan ja antoi Napsterille luvan jatkaa toimintaansa tällä välin. Napster ei kylläkään koskaan enää tästä huolimatta palannut linjoille vanhassa muodossaan ja yhtiö on päätöksen jälkeen keskittynyt hiomaan laillista palveluaan kohti virallista avaamista.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2 Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2 (25.10.2016 17:56)
Kiinalainen Xiaomi on tänään julkaissut 5,7 tuuman Mi Note 2 -huippuälypuhelimen. Mi Note 2 on varusteltu 2560×1440 pikselin näytöllä, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä, 4070 milliampeeritunnin ....
WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön (25.10.2016 11:20)
WhatsApp on ottamassa videopuhelut käyttöön, kertoo Android Police -verkkosivusto. WhatsApp ei ole itse viestinyt asiasta mitään, mutta ominaisuus on saatu toimimaan Android-sovelluksen uusimmilla ....
Aina ei Applekaan onnistu – myynti -70 % Aina ei Applekaan onnistu – "myynti -70 %" (25.10.2016 10:52)
Markkinatutkimusyhtiö IDC:n raportin mukaan Apple Watch -älykellon kappalemääräinen myynti putosi heinä-syyskuun aikana jopa 70 prosenttia. Samankaltaiseen suuntaan kehitys on kulkenut monella ....
Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista (25.10.2016 09:22)
Yksi kuumimmista nousevista tähdistä start up -kentällä on kiistatta AR-laseja kehittävä Magic Leap, joka on parissa vuodessa saanut hankittua pääomia noin 1,39 miljardia dollaria. Magic Leap ....
Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta (25.10.2016 08:20)
Apple on julkaissut iOS 10.1 -päivityksen mobiililaitteilleen. Uuden käyttöjärjestelmäversion voi ladata iPhoneensa tai iPadiinsa Asetukset-sovelluksen kautta (Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys). ....

Uutisarkisto