*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Aimsterin toimitusjohtaja henkilökohtaiseen konkurssiin

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 13.3.2002 16:19 Kommentteja (1)

Aimsterin (tai nykyisellään Madsterin) toimitusjohtaja Johnny Deep on MP3Newswiren mukaan hakeutunut henkilökohtaiseen konkurssiin. Deepin asianajajan mukaan hänen konkurssinsa aiheuttaa automaattisen viivytyksen kaikkiin oikeusjuttuihin, joissa hän on osapuolena.
Aimster on ollut useiden oikeustoimien kohteena -- viimeksi tammikuussa 2002 yhtiö menetti oikeutensa Aimster.com verkko-osoitteeseen ja joutui luovuttamaan sen AOL:lle. Lisäksi yhtiö on edelleen käymässä oikeutta RIAA:n kanssa; musiikkiteollisuus haastoi P2P-firman oikeuteen Napsterin oikeusjutun innoittamana vajaa vuosi sitten.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

110.1.2006 19:26

Quote:
Xanadu (Member) 2.7.2003 Nyt eletään P2P-verkkojen viimeisiä aikoja joten kannattaa ottaa hyöty kaikesta irti niin kauan kun se on vielä mahdollista. RIAA ja levy-jätit ovat yksinkertaisesti liian vaikutusvaltaisia.
Kommentti vuodelta 2003 mutta silti p2p jyrää, ja jatkaa kasvua. Kaikesta painostuksesta huolimatta, pysytään pinnalla epätoivosista yrityksistä muuttaa lakia.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.1.2006 @ 21:09

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
4 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto