*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Nullsoft julkaisi WinAMP3 beta 3:n

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 15.2.2002 12:48

Vähän turhankin pitkän tauon jälkeen Nullsoftin pojat ovat taas tuoneet meidän kaikkien riemuksi uuden betaversion WinAMP3:sta. Uusi WinAMP v3.0 beta 3 build 466 tarjoaa hirvittävän kasan parannuksia ja korjauksia edelliseen betaan nähden, mutta ehdottomasti tärkein kaikista muutoksista on ainakin allekirjoittaneelle videotoisto. Tätä on odotettu ja varrottu jo vuosikausia ja nyt se on vihdoinkin WinAMPissa kiinteästi mukana.
Pienen testailun pohjalta voin todeta MPEG-1 ja DivX4-klippien toistuvan äärimmäisen kauniisti WA3:lla, mutta tekstitystukea on turha toivoa vielä tähän versioon ja DivX3:n toistossa esiintyi suht tavallinen bugi eli video kääntyi ylösalaisin toistettaessa :-) Mutta kysymyshän onkin betasta.

Uuden version löydät tästä linkistä:

http://fin.afterdawn.com/ohjelmat/audio_ohjelmat/musiikinsoitto_ohjelmat/winamp3.cfm

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto