*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Pressplay solmi sopimuksia

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.1.2002 20:44

Pressplay, verkkomusiikkipalvelu, jonka omistajat ovat Sony ja Vivendi, ilmoitti tänään kolmesta uudesta sopimuksesta, joiden tarkoituksena on parantaa Pressplayn kilpailukykyä MusicNetiä ja Rhapsodyä vastaan.
Pressplay solmi teknologiayhteistyösopimuksen MediaUnboundin kanssa -- sopimuksen pohjalta MediaUnboundin musiikin "suosittelutekniikkaa" käytetään jatkossa myös Pressplayssa. Palvelu osaa suositella uutta musiikkia ja uusia artisteja käyttäjälle pohjaten suosittelunsa käyttäjän aiemmin kuuneltujen kappaleiden historiaan.

Muut solmitut sopimukset liittyivät varsinaiseen musiikkisisältöön; Pressplay sai oikeudet BMI:n (suurta osaa yhdysvaltojen live-esiintymisisten tekijäoikeuksista hallinnoiva organisaatio) laajaan yli neljän miljoonaa live-esiintymistä kattavaan musiikkivalikoimaan. Toinen sopimuksista oli itsenäisen TVT Recordsin kanssa, jonka pohjalta Pressplay sai oikeudet artisteihin kuten Nine Inch Nails sekä XTC.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
5 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto