*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Pressplay solmi sopimuksia

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.1.2002 20:44

Pressplay, verkkomusiikkipalvelu, jonka omistajat ovat Sony ja Vivendi, ilmoitti tänään kolmesta uudesta sopimuksesta, joiden tarkoituksena on parantaa Pressplayn kilpailukykyä MusicNetiä ja Rhapsodyä vastaan.
Pressplay solmi teknologiayhteistyösopimuksen MediaUnboundin kanssa -- sopimuksen pohjalta MediaUnboundin musiikin "suosittelutekniikkaa" käytetään jatkossa myös Pressplayssa. Palvelu osaa suositella uutta musiikkia ja uusia artisteja käyttäjälle pohjaten suosittelunsa käyttäjän aiemmin kuuneltujen kappaleiden historiaan.

Muut solmitut sopimukset liittyivät varsinaiseen musiikkisisältöön; Pressplay sai oikeudet BMI:n (suurta osaa yhdysvaltojen live-esiintymisisten tekijäoikeuksista hallinnoiva organisaatio) laajaan yli neljän miljoonaa live-esiintymistä kattavaan musiikkivalikoimaan. Toinen sopimuksista oli itsenäisen TVT Recordsin kanssa, jonka pohjalta Pressplay sai oikeudet artisteihin kuten Nine Inch Nails sekä XTC.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
2 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
2 kommenttia

Uutisarkisto