*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Ensimmäinen kaupallinen versio TMPGEncistä tammikuussa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 29.12.2001 09:50

Varmaankin maailman suosituin MPEG-1/2 -videon pakkausohjelma, TMPGEnc, julkaistaan vihdoinkin myös kaupallisena versiona tammikuussa 2002. Vanha ainoa versio vaihtuu nimeltään TMPGEnc Basiciksi ja sen ominaisuudet pysyvät suurinpiirtein entisellään -- ainoa merkittävä ero tulee olemaan MPEG-2 -pakkauksen bitrateihin tuleva rajoitus (perusversio pystyy tämän jälkeen vain 15megabittiin/sekunti).
Lisäksi Pegasys ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että se aikoo julkaista myös TMPGEnc Server-version myöhemmin ensi vuonna, joka tarjoaa mm. tuen useammalle kuin kahdelle prosessorille, tuen 20-pass -pakkaukselle, komentoriviominaisuudet, jne..

TMPGEnc Plus -versio tulee maksamaan 4800 jeniä eli noin 41 euroa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville (25.9.2017 15:02)
Intel on vihdoin esitellyt työpöytäkäyttöön tarkoitetut kahdeksannen sukupolven Core-suorittimet. Piirijätti esitteli ensimmäiset 8. sukupolven piirit jo elokuun lopulla, mutta tuolloin oli ....

Uutisarkisto