*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Yli 100 miljoonaa QuickTime-imurointia tänä vuonna

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.11.2001 20:42

Apple odottaa rikkovansa aiemman ennätyksensä QuickTime-ohjelman levitystahdissa. Aiempi ennätys on siltä vuodelta, jolloin ensimmäinen QuickTime julkistettiin -- tuolloin ohjelmaa imuroitiin yli sata miljoonaa kertaa ja tämän luvun Apple arvioi rikkoutuvan lähipäivinä.
Applen QuickTimelle vuosi 2001 on ollut hyvä vuosi -- Star Wars II- ja Taru sormusten herrasta-elokuvien viralliset trailerit julkistettiin vain Applen QuickTime-formaatissa, joka vaatii ko. soittimen asennuksen, joten nämä kaksi videoklippiä ovat jo kaksistaan olleet nostamassa ohjelmaa takaisin kohti huippua. Lisäksi kansainvälinen standardointijärjestö ISO päätti, että uuden MPEG-4 -pakkausstandardin rungoksi tulee QuickTime-rakenne. QuickTimehän on AVI:n kanssa samankaltainen, eli kumpikaan tiedostomuoto ei määrittele varsinaisesti mitään tiettyä pakkaustapaa, vaan pikemminkin tiedoston rakenteen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla (23.8.2017 09:00)
Kopteriyhtiö DJI on julkaisee uudelle Spark-minikopterilleen pakollisen ohjelmistopäivityksen, jolla pyritään korjaamaan laitteen virranhallinnassa havaitut virheet. DJI:n mukaan se julkaisee ....
Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä (23.8.2017 08:32)
Apple ei tavoittele ainakaan tällä hetkellä oman itsestään ajavan auton kehittämistä, kertoo The New York Times. Sen sijaan yhtiö keskittyy autojen autonomisen liikkumisen mahdollistavan järjestelmän ....
Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy (22.8.2017 11:43)
Luonnonilmiöillä voi olla yllättävän isoja seurauksia verkkopalveluiden toimintaan. Ne voivat häiritä niitä tai jossain tapauksissa jopa lisätä palveluiden käyttöä. Netflixin kohdalla Yhdysvalloissa ....
5 kommenttia
WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus (22.8.2017 10:20)
WhatsAppin Oma tila -ominaisuus saa uusia ominaisuuksia, kun Facebook on lisännyt siihen mahdollisuuden luoda värikkäitä tekstimuotoisia tilapäivityksiä. Alun perin tilapäivitys oli lähinnä ....
Intel paljasti ensimmäiset kahdeksannen sukupolven Core-prosessorit Intel paljasti ensimmäiset kahdeksannen sukupolven Core-prosessorit (22.8.2017 09:46)
Intel on esitellyt kahdeksannen sukupolven Core-prosessorinsa. Vaikka kyseessä on Intelin tuotelinjastolla uuden sukupolven tuote, niin käytännössä erot edelliseen seitsemänteen sukupolveen ovat pienet. ....

Uutisarkisto