*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Yli 100 miljoonaa QuickTime-imurointia tänä vuonna

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.11.2001 20:42

Apple odottaa rikkovansa aiemman ennätyksensä QuickTime-ohjelman levitystahdissa. Aiempi ennätys on siltä vuodelta, jolloin ensimmäinen QuickTime julkistettiin -- tuolloin ohjelmaa imuroitiin yli sata miljoonaa kertaa ja tämän luvun Apple arvioi rikkoutuvan lähipäivinä.
Applen QuickTimelle vuosi 2001 on ollut hyvä vuosi -- Star Wars II- ja Taru sormusten herrasta-elokuvien viralliset trailerit julkistettiin vain Applen QuickTime-formaatissa, joka vaatii ko. soittimen asennuksen, joten nämä kaksi videoklippiä ovat jo kaksistaan olleet nostamassa ohjelmaa takaisin kohti huippua. Lisäksi kansainvälinen standardointijärjestö ISO päätti, että uuden MPEG-4 -pakkausstandardin rungoksi tulee QuickTime-rakenne. QuickTimehän on AVI:n kanssa samankaltainen, eli kumpikaan tiedostomuoto ei määrittele varsinaisesti mitään tiettyä pakkaustapaa, vaan pikemminkin tiedoston rakenteen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Amazon toi tuotteensa Suomeen – Musiikkipalvelu ja uusi älykaiutin tulivat saataville Amazon toi tuotteensa Suomeen – Musiikkipalvelu ja uusi älykaiutin tulivat saataville (11.12.2017 11:20)
Vuosi sitten verkkokauppajätti Amazon lanseerasi Prime Video -suoratoistopalvelun Suomessa. Nyt yhdysvaltalaisyhtiö tuo musiikkipalvelunsa Pohjolaan. Amazon Music Unlimited on Spotifyn kaltainen ....
Applelta odotetaan isoa yrityskauppaa – Aikoo ostaa Shazamin Applelta odotetaan isoa yrityskauppaa – Aikoo ostaa Shazamin (11.12.2017 10:54)
Apple on aikeissa ostaa musiikikappaleiden tunnistamiseen erikoistuneen Shazamin, kertoo Techcrunch. Kaupasta saatetaan tiedottaa jo tänään. Shazamilla on takanaan pitkä historia, vaikka ....
Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! (8.12.2017 22:37)
Vuoden 2016 kesällä julkaistu Pokemon Go on onnistunut pitämään kymmenet miljoonat ihmiset kävelemässä pitkin maita ja mantuja jo puolentoista vuoden ajan. Pelin kehittäjä Niantic on aktiivisesti ....
Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin (8.12.2017 15:57)
Elon Musk paljasti torstaina pidetyssä yksityistilaisuudessa, että Tesla kehittää parhaillaan omaa tekoälylaskentaan suunniteltua piiriä, jolla voitaisiin suorittaa itsestään ajavan auton edellyttämät ....
1 kommentti
Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa (8.12.2017 15:22)
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, ....

Uutisarkisto