*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Palvelimen vaihto -- ajatuksia ja huomioita

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 19.6.2001 17:12

Nyt varsinaisesta uudelle palvelilmelle siirtymisestä on kulunut jo muutama päivä -- siirron jälkeinen aika on ollut kiireistä korjatessa siirrosta johtuneita bugeja palvelussa. Haluaisin käydä hieman läpi tätä listaa:
-sähköpostiosoitteet; rakas entinen ISP:mme katkaisi sopimuksesta huolimatta sähköpostimme viime viikolla (kuten koko muunkin systeemin) noin 16 tunniksi, jona aikana lähetetty posti ei tullut perille, eikä koskaan tulekaan. Joten jos mailasit tuolloin jotain tähdellistä, mailaa uudestaan.

-palautelomake - unohdimme täysin, että palautelomakkeessa on koodattuna sisäisesti vanhan sähköpostipalvelimemme osoite. Eli saimme tämän bugin teurastettua vasta tänään -- viime viikon keskiviikon ja tämän päivän välillä lähetetty palaute palautelomakkeellamme ei ole tullut perille, eikä koskaan tule. Eli lähetä asiasi uudelleen, kiitos.

-bändien sähköpostiosoitteet; osalla vanhimmista bändijäsenistämme on ollut käytössä @afterdawn.com -muotoa oleva sähköpostiosoite. Valitettavasti olemme joutuneet lopettamaan kyseisen palvelun myös vanhojen tunnusten osalta, joten nämä artisti@afterdawn.com -osoitteet eivät enää toimi (eivät ole toimineet viime viikon torstaista).

Mikäli eteen tulee jotain muuta outoa, olkaa hyvä ja lähettäkää rohkeasti palautetta (joo, se palautelomake toimii nyt :-).

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kupla puhkeaa? Bitcoinin arvo romahti reilussa viikossa Kupla puhkeaa? Bitcoinin arvo romahti reilussa viikossa (17.1.2018 14:23)
Bitcoinin kurssi kehittyi vuonna 2017 äärimmäisen suotuisasti – tuntui ettei kasvulle ole lainkaan rajaa. Talousviisaat kuitenkin näkivät bitcoinissa klassisen kuplan tunnusmerkit, sillä kurssinousulle ....
OnePlussan verkkokauppa vuoti luottokorttitietoja – Tarkista onko korttiasi käytetty luvattomasti OnePlussan verkkokauppa vuoti luottokorttitietoja – Tarkista onko korttiasi käytetty luvattomasti (17.1.2018 11:15)
OnePlus on ottanut väliaikaisesti suoran maksukorttimaksamisen pois käytöstä, kerrotaan yhtiön tukifoorumeilla. Syyksi kerrotaan viikonloppuna ilmi tulleet tiedot, joiden mukaan joidenkin asiakkaiden ....
Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti (17.1.2018 10:14)
Korkeakulttuuri ja populaarikulttuurin megahitit harvoin yhdistyvät toisiinsa samassa lauseessa, mutta Google on onnistunut herättämään suurten massojen mielenkiinnon taiteeseen Google Arts ....
Omistatko Chromecastin? Langattoman netin ongelmat voivat johtua siitä Omistatko Chromecastin? Langattoman netin ongelmat voivat johtua siitä (17.1.2018 09:35)
Googlen Chromecast-laitteiden on havaittu sekoittavan ihmisten langattomat lähiverkkoyhteydet. Jos sinun kotitaloudessa on esimerkiksi Chromecast sen eri muodoissa tai vaikkapa uudempi Google ....
Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty (16.1.2018 19:39)
Markkinaoikeuden päätösten kautta on luovutettu lähes 200 000 IP-osoitteen omistajan yhteystiedot vuosien 2013–2017 välisenä aikana. Vuoden 2017 osalta tiedot rajoittuvat kesäkuun alkuun, joten ....
2 kommenttia

Uutisarkisto