*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Launch ja MTVi haastoivat RIAA:n oikeuteen

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 1.6.2001 19:23

Launch Media, MTVi Group, MusicMatch, Listen.com, Digital Media Association ja Xact Radio haastoivat RIAA:n oikeuteen San Fransiscossa vaatien oikeudelta selkeää päätöstä RIAA:n vaatimuksiin verkkoradioiden lisensointioikeuksista.
Koko soppa on syntynyt viime viikolla, kun RIAA haastoi Launchin oikeuteen syyttäen Launchia verkkoradiolisenssin rikkomisesta "liian interaktiivisella palvelulla". Ongelmaa aiheuttaa se, että Launchin LaunchCast-verkkoradio sallii käyttäjien äänestää verkossa kutakin kappaletta jonka he kuulevat ja järjestelmä laatii soittolistat automaattisesti käyttäjien yleisen maun mukaan poistaen "ei-toivotut" kappaleet ja soittaen toivottuja kappaleita useammin. Ja RIAA:n mielestä tämäntyyppinen palvelu ei sovi Launchin nykyisen verkkoradiolisenssin puitteisiin.

Haaste liittyy vielä siihenkin seikkaan, että RIAA on pyytänyt Yhdysvaltain tekijänoikeustoimistoa poistamaan tietyt verkkoradiopalvelut rojaltijärjestelmästä juuri samasta syystä kuin se haastoi Launchin oikeuteen -- liian interaktiivisesta palvelusta, jota RIAA pitää enemmänkin jukeboxina kuin verkkoradiona.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle (19.11.2017 19:46)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on hemmotellut viime vuoden älypuhelinmallien omistajia uudella päivityksellä. Yhtiö on julkaissut OxygenOS 5.0 -päivityksen sekä OnePlus 3:lle että ....
Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
6 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....

Uutisarkisto