*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MediaBay vaatii oikeuden päätöstä Napsteria vastaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 31.5.2001 22:55

MediaBay on jättänyt valituksen San Fransiscon tuomioistuimelle Napsteria vastaan syyttäen yhtiötä tekijänoikeuksiensa rikkomisesta sekä epäreilusta kilpailusta. Okei - ensimmäinen kysymys joka asiasta varmastikin herää on, että "mikä (rumasana) on MediaBay?!". Noh, kyseinen firma myy verkossa wanhoja amerikkalaisia radio-ohjelmia digitaalimuodossa :-) Ei varsin laajan yleisön putiikkin, voisi kuvitella.
Mutta kuten kaikkien, pitäähän radio-ohjelmia myyvänkin saitin elää -- ja kun ko. yritys omistaa tekijänoikeudet noihin radio-ohjelmiin ja joku sekopää niitä Napsterin kautta levittää, niin siitähän on vain yksi looginen seuraus -> oikeuteen.

MediaBay vaatii oikeusistuinta määräämään, että Napster poistaa kaikki yhtiön tekijänoikeuksien alaiset kappaleet palvelustaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet (20.11.2017 21:26)
Netflixin omien niin kutsuttujen Originals-sarjojen, -dokumenttien ja -elokuvien tarjonta sen kuin muuttuu vakuuttavammaksi kuukausi toisen jälkeen. Ensi vuonna Netflix sijoittaa jälleen miljardin ....
Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi (20.11.2017 20:36)
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen, joka parantaa hieman kesällä esitellystä OnePlus 5:stä. Uudistukset olivat verratain pieniä, mutta suurempi näyttö ja sormenjälkilukijan ....
Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät (20.11.2017 17:14)
Minecraftiin piti tulla kaksikin isoa päivitystä tämän vuoden aikana, mutta niiden molempien julkaisua on jouduttu viivästyttämään syystä tai toisesta. Uusi aikataulu Super Duper Graphics- ja ....
CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin (20.11.2017 16:32)
Windows-järjestelmiin pesiytyvien väliaikaistiedostojen poistoon käytetty CCleaner-ohjelmisto on muuttunut adwareksi, sillä ohjelmiston asennuksen yhteydessä käyttäjälle tyrkytetään asennettavaksi ....
Teslan pomo: Niin muuten, se 1,9 sekunnissa 0-100km/h kiihdytys.. se on se halvin perusmalli Teslan pomo: "Niin muuten, se 1,9 sekunnissa 0-100km/h kiihdytys.. se on se halvin perusmalli" (20.11.2017 15:10)
Teslan johtaja Elon Musk kertoi Twitterissä että uuden Roadster-mallin käsittämätön kiihdytyskyky on vain alkua ja että lisävarusteilla auto on vieläkin nopeampi.
3 kommenttia

Uutisarkisto