*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MediaBay vaatii oikeuden päätöstä Napsteria vastaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 31.5.2001 22:55

MediaBay on jättänyt valituksen San Fransiscon tuomioistuimelle Napsteria vastaan syyttäen yhtiötä tekijänoikeuksiensa rikkomisesta sekä epäreilusta kilpailusta. Okei - ensimmäinen kysymys joka asiasta varmastikin herää on, että "mikä (rumasana) on MediaBay?!". Noh, kyseinen firma myy verkossa wanhoja amerikkalaisia radio-ohjelmia digitaalimuodossa :-) Ei varsin laajan yleisön putiikkin, voisi kuvitella.
Mutta kuten kaikkien, pitäähän radio-ohjelmia myyvänkin saitin elää -- ja kun ko. yritys omistaa tekijänoikeudet noihin radio-ohjelmiin ja joku sekopää niitä Napsterin kautta levittää, niin siitähän on vain yksi looginen seuraus -> oikeuteen.

MediaBay vaatii oikeusistuinta määräämään, että Napster poistaa kaikki yhtiön tekijänoikeuksien alaiset kappaleet palvelustaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville (25.9.2017 15:02)
Intel on vihdoin esitellyt työpöytäkäyttöön tarkoitetut kahdeksannen sukupolven Core-suorittimet. Piirijätti esitteli ensimmäiset 8. sukupolven piirit jo elokuun lopulla, mutta tuolloin oli ....

Uutisarkisto