*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Rage Against the Machine fanit raivoissaan

Kirjoittaja Jari Ketola @ 9.12.2000 18:12

Rage Against The Machine -yhtyeen fanit ovat raivoissaan niin Napsterille, Sony Musicille kuin itse bändillekin sen jälkeen, kun Sony vaati Napsteria sulkemaan palvelustaan kaikki käyttäjät, jotka jakoivat RATM:n uuden albumin, Renegadesin, kappaleita.
Yhtye ei kuitenkaan ollut samaa mieltä toimintatavoista levy-yhtiön kanssa ja vaatikin Napsteria lopettamaan käyttäjätunnusten lukitsemisen. Lisäksi he julkaisivat julkisen anteeksipyynnön faneilleen. Lausunnossa on myös toimintaohjeet Napsterin uudelleenasentamiseksi, mikäli Napster ehti jo sulkea sinun käyttäjätunnuksesi.

RATM:n kitaristi Tom Morello toteaa, että "Yhtyeen faneja vastaan kohdistetut toimenpiteet olivat täysin levy-yhtiön päättämiä. He pyrkivät pitämään levyn poissa levityksestä ennenkuin se oli virallisesti julkaistu, mutta unohtivat samalla kysyä meidän mielibidettä asiasta. Heti kun sain kuulla asiasta, otin yhteyttä levy-yhtiöömme ja tiedustelin, miten saisimme Napsteria käyttävät fanimme mahdollisimman pian takaisin ohjelman käyttäjiksi. Kielsin samalla käyttäjätunnusten sulkemisen jatkossa. Haluaisin vielä pyytää anteeksi toimintaa joka heikensi Teidän oikeutta kuulla musiikkiamme."

Uskon, että Ragen luottavainen asenne omaan musiikkiin siivittää uuden albumin menestystä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto