*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Rage Against the Machine fanit raivoissaan

Kirjoittaja Jari Ketola @ 9.12.2000 18:12

Rage Against The Machine -yhtyeen fanit ovat raivoissaan niin Napsterille, Sony Musicille kuin itse bändillekin sen jälkeen, kun Sony vaati Napsteria sulkemaan palvelustaan kaikki käyttäjät, jotka jakoivat RATM:n uuden albumin, Renegadesin, kappaleita.
Yhtye ei kuitenkaan ollut samaa mieltä toimintatavoista levy-yhtiön kanssa ja vaatikin Napsteria lopettamaan käyttäjätunnusten lukitsemisen. Lisäksi he julkaisivat julkisen anteeksipyynnön faneilleen. Lausunnossa on myös toimintaohjeet Napsterin uudelleenasentamiseksi, mikäli Napster ehti jo sulkea sinun käyttäjätunnuksesi.

RATM:n kitaristi Tom Morello toteaa, että "Yhtyeen faneja vastaan kohdistetut toimenpiteet olivat täysin levy-yhtiön päättämiä. He pyrkivät pitämään levyn poissa levityksestä ennenkuin se oli virallisesti julkaistu, mutta unohtivat samalla kysyä meidän mielibidettä asiasta. Heti kun sain kuulla asiasta, otin yhteyttä levy-yhtiöömme ja tiedustelin, miten saisimme Napsteria käyttävät fanimme mahdollisimman pian takaisin ohjelman käyttäjiksi. Kielsin samalla käyttäjätunnusten sulkemisen jatkossa. Haluaisin vielä pyytää anteeksi toimintaa joka heikensi Teidän oikeutta kuulla musiikkiamme."

Uskon, että Ragen luottavainen asenne omaan musiikkiin siivittää uuden albumin menestystä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty (16.1.2018 19:39)
Markkinaoikeuden päätösten kautta on luovutettu lähes 200 000 IP-osoitteen omistajan yhteystiedot vuosien 2013–2017 välisenä aikana. Vuoden 2017 osalta tiedot rajoittuvat kesäkuun alkuun, joten ....
1 kommentti
WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa (16.1.2018 12:42)
WhatsAppin tuoreesta beta-versiosta on löytynyt jälleen uusia ominaisuuksia, jotka aikanaan valuvat myös sovelluksen vakaata versiota käyttäville tavallisille käyttäjille. WhatsApp näyttäisi ....
Apple nöyrtyi kiinalaisjätin tahtoon? Rahasiirrot lisätään suosittuun sovellukseen Apple nöyrtyi kiinalaisjätin tahtoon? Rahasiirrot lisätään suosittuun sovellukseen (16.1.2018 12:03)
Kiinan suurimpiin teknologiayrityksiin kuuluva Tencent ja Apple ovat päässeet sopuun WeChat-viestipalvelun aiemmin sisältämän tippaus-ominaisuuden jakamisesta. WeChat sisälsi aiemmin mahdollisuuden ....
Tekoäly ymmärtää lukemaansa jo paremmin kuin ihminen Tekoäly ymmärtää lukemaansa jo paremmin kuin ihminen (16.1.2018 10:54)
Tekoälystä on tullut teknologiasektorin uusin "kultaryntäys". Kaikki suurimmat IT-yritykset investoivat siihen suuria määriä rahaa ja kehittävät sen pohjalta uusia palveluita, joita myydä asiakkaille ....
Galaxy S9 sai viranomaiselta hyväksynnän – Tulossa pian myyntiin Galaxy S9 sai viranomaiselta hyväksynnän – Tulossa pian myyntiin (15.1.2018 14:49)
Samsung paljasti CES-messujen aikaan aikovansa julkistaa seuraavan sukupolven Galaxy-lippulaivapuhelimet helmikuussa ja esittelypaikka löytyy Barcelonan MWC-messuilta. Samsungilla näyttäisi ....

Uutisarkisto