*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

EMI ja BMG yhdistymässä?

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 11.11.2000 02:19

Bertelsmann Music Group ja EMI ilmoittivat eilen, että yhtiöt ovat keskusteluasteella mahdollisesta fuusiosta. Tieto tulee hieman sen jälkeen kun EMIn ja mediajätti AOL-TimeWarnerin yhdistymissuunnitelmat kokivat takaiskun EUn viranomaisien taholta, joiden mielestä fuusiosta syntynyt jätti olisi liian hallitseva media-alalla.
Analyytikot eivät kuitenkaan näe BMG:n ja EMIn yhdistymisessä samoja hyötyjä kuin AOL-TimeWarnerin ja EMIn yhdistymisessä. EMIllä ja BMG:llä on molemmilla jo olemassaoleva vahva organisaatio ympäri maailmaa, kun taas EMI olisi täydentänyt Warner Musicin hieman alimitoitettua Euroopan edustusta loistavasti.

Molemmat yhtiöt kuuluvat ns. "ison viiden" porukkaan, ryhmään levy-yhtiöitä, jotka edustavat valtaosaa maailman musiikkimarkkinoiden rahavirroista. Yhtiöt ovat myös ne isot tekijät jotka pyörittävät omalta osaltaan erilaisia etujärjestöjä, mukaanluettuna Yhdysvaltain RIAA ja Suomen Teosto.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto