*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

EMI ja BMG yhdistymässä?

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 11.11.2000 02:19

Bertelsmann Music Group ja EMI ilmoittivat eilen, että yhtiöt ovat keskusteluasteella mahdollisesta fuusiosta. Tieto tulee hieman sen jälkeen kun EMIn ja mediajätti AOL-TimeWarnerin yhdistymissuunnitelmat kokivat takaiskun EUn viranomaisien taholta, joiden mielestä fuusiosta syntynyt jätti olisi liian hallitseva media-alalla.
Analyytikot eivät kuitenkaan näe BMG:n ja EMIn yhdistymisessä samoja hyötyjä kuin AOL-TimeWarnerin ja EMIn yhdistymisessä. EMIllä ja BMG:llä on molemmilla jo olemassaoleva vahva organisaatio ympäri maailmaa, kun taas EMI olisi täydentänyt Warner Musicin hieman alimitoitettua Euroopan edustusta loistavasti.

Molemmat yhtiöt kuuluvat ns. "ison viiden" porukkaan, ryhmään levy-yhtiöitä, jotka edustavat valtaosaa maailman musiikkimarkkinoiden rahavirroista. Yhtiöt ovat myös ne isot tekijät jotka pyörittävät omalta osaltaan erilaisia etujärjestöjä, mukaanluettuna Yhdysvaltain RIAA ja Suomen Teosto.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto