*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

SDMI väittää, että vain kaksi suojausmetodia on murrettu onnistuneesti

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 8.11.2000 23:51

SDMI, musiikin kopiointisuojausmetodi ja sitä ylläpitävä organisaatio, jonka taustalta löytyvät RIAA:n jäsenet, on tänään julkistanut omat analyysinsa murtautumiskilpailun tuloksista, jonka se järjesti syksyllä.
SDMI-suojaukseen kuuluu kuusi erilaista suojaustekniikkaa ja SDMI väittää nyt, että näistä vain 2 olisi onnistuttu murtamaan täydellisesti. Yksi kuudesta teknologiasta vedettiin pois kilpailusta kesken kaiken, joten murtamattomia suojauksia jäi jäljelle kolme.

Kahdesta murretustakin tekniikasta SDMI sanoo, että toinen joka kyllä onnistuttiin murtamaan testikappaleelle, ei onnistunut muille vastaavalla suojauksella varustetuille kappaleille. Eli jäljelle jääviä palkintoon oikeutettuja murtoja vaikuttaisi siis olevan vain yksi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä (24.10.2016 18:57)
Suomalaisen Amistech Gamesin kehittämä My Summer Car -autopeli on julkaistu Steamissä. Early Access -vaiheeseen edennyt peli ei ole täysin valmis, joten pelaaja voi kohdata joitain ongelmatilanteita ....
Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan (24.10.2016 15:23)
Galaxy Note 7 -fiaskon jälkeen Samsungilla ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin nöyrästi tarjota lojaaleina pysyneille asiakkaille mahdollisimman hyviä tarjouksia, jotteivät he vastaisuudessakaan ....
Nettisivustoja kaataneen hyökkäyksen taustalta löytyi pelätty Mirai-bottiverkko Nettisivustoja kaataneen hyökkäyksen taustalta löytyi pelätty Mirai-bottiverkko (24.10.2016 14:43)
Isoihin verkkopalveluihin vaikuttaneessa palvelunestohyökkäyksessä käytettiin hyödyksi Mirai-haittaohjelman avulla luotua bottiverkkoa. Aiemmin haittaohjelmaa on hyödynnetty esimerkiksi tietoturvajournalisti ....
2 kommenttia
Älykuulokkeet tulevat – nappikuulokkeisiin saapuu uudenlaisia ominaisuuksia Älykuulokkeet tulevat – nappikuulokkeisiin saapuu uudenlaisia ominaisuuksia (23.10.2016 23:16)
Kaupallisiin nappikuulokkeisiin on viimeisen parin vuoden aikana onnistuttu liittämään mittaavia antureita ja kehittyneitä ominaisuuksia. Samalla kuulokkeiden langattomuudesta on tullut jatkuvasti ....
Syyskuun parhaat uudet hyötysovellukset iPhonelle ja iPadille Syyskuun parhaat uudet hyötysovellukset iPhonelle ja iPadille (23.10.2016 20:36)
Selvitimme tapamme mukaisesti edeltävän kuun mielenkiintoisimmat uudet mobiilisovellukset alustoittain. Käsittelyvuorossa on Applen iPhonesta ja iPadista tuttu iOS-käyttöjärjestelmä. Syyskuun ....

Uutisarkisto