*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MP3.com ja Universal oikeudessa tänään

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.8.2000 23:19

MP3.com ja Universal Music Group (osa Seagram-konsernia) istuivat takaisin leivättömän pöydän ääreen ratkomaan My.MP3.com -palvelusta koituvia rangaistuksia MP3.com:lle.
MP3.com todettiin jo huhtikuussa syyllistyneeksi tekijänoikeusrikkomukseen My.MP3.com-palvelunsa johdosta -- tämän jälkeen MP3.com on päässyt sopimukseen neljän viidestä levy-yhtiöstä. Mutta Seagram ei ole vielä suostunut sovintoon MP3.com:n kanssa, joten tämän päiväinen oikeusistunto käytiin näiden kahden osapuolen välillä.

Oikeudessa ratkotaan nyt sitä, rikkoiko MP3.com tietoisesti tekijänoikeuslainsäädäntöä ja jos rikkoi, niin missä "hengessä" -- jos sen todetaan syyllistyneen "törkeään" tekijänoikeusrikkomukseen, voi korvaussumma nousta hulppeaan 150,000 dollariin per CD-levy. Mutta alimmillaan korvaussumma voi olla niinkin pieni kuin 200 dollaria, jos oikeus toteaa, että MP3.com ei rikkonut tietoisesti tekijänoikeuksia.

Seagram väittää MP3.com:n arkistoineen luvatta noin 5 500 sen tekijänoikeuksien alla olevaa nimikettä, joten kokonaissummien väli mihin korvaukset voivat asettua, on 1.1 miljoonan ja 825 miljoonan dollarin väliltä. MP3.com:n arvioidaan maksaneen sopimuksen tehneille levy-yhtiöille kullekin noin 20 miljoonaa dollaria korvauksia.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet (20.11.2017 21:26)
Netflixin omien niin kutsuttujen Originals-sarjojen, -dokumenttien ja -elokuvien tarjonta sen kuin muuttuu vakuuttavammaksi kuukausi toisen jälkeen. Ensi vuonna Netflix sijoittaa jälleen miljardin ....
Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi (20.11.2017 20:36)
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen, joka parantaa hieman kesällä esitellystä OnePlus 5:stä. Uudistukset olivat verratain pieniä, mutta suurempi näyttö ja sormenjälkilukijan ....
Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät (20.11.2017 17:14)
Minecraftiin piti tulla kaksikin isoa päivitystä tämän vuoden aikana, mutta niiden molempien julkaisua on jouduttu viivästyttämään syystä tai toisesta. Uusi aikataulu Super Duper Graphics- ja ....
CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin (20.11.2017 16:32)
Windows-järjestelmiin pesiytyvien väliaikaistiedostojen poistoon käytetty CCleaner-ohjelmisto on muuttunut adwareksi, sillä ohjelmiston asennuksen yhteydessä käyttäjälle tyrkytetään asennettavaksi ....
Teslan pomo: Niin muuten, se 1,9 sekunnissa 0-100km/h kiihdytys.. se on se halvin perusmalli Teslan pomo: "Niin muuten, se 1,9 sekunnissa 0-100km/h kiihdytys.. se on se halvin perusmalli" (20.11.2017 15:10)
Teslan johtaja Elon Musk kertoi Twitterissä että uuden Roadster-mallin käsittämätön kiihdytyskyky on vain alkua ja että lisävarusteilla auto on vieläkin nopeampi.
3 kommenttia

Uutisarkisto