*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Chattaa Metallican kanssa

Kirjoittaja Jari Ketola @ 1.7.2000 21:28

Marsmusic.com järjestää 30 minuutin suoran web-chatin Metallican kanssa 7. kesäkuuta klo 18:45 EST (eli 8. kesäkuuta kello 01:45 Suomen aikaa). Toinen chatti järjestetään 14. kesäkuuta kello 21:00 EST (eli 15. kesäkuuta kello 04:00 Suomen aikaa).
Kuten aina, ajat eivät oikein sovi kaikkien aikatauluun, mutta mikäli satut olemaan hereillä kyseisinä aikoina, kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa mitä kysymyksiä bändille annetaan esittää. Lähde: Dimension Music.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto