*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Lyra tulee tukemaan MusicMatch jukeboxia

Kirjoittaja Jari Ketola @ 9.12.1999 20:51

Lyra julkisti, että se tulee tukemaan MusicMatch Jukebox:ia, suosittua Windows 9x/NT/2000 -pohjaista jukebox ohjelmaa.
"MusicMatch Jukebox tarjoaa RCA LYRA -asiakkaille parhaan mahdollisen multimedia musiikkikokemuksen höystettynä poikkeuksellisella kansikuvien, lyriikan ja nuottienhallinnalla. Lisäksi mukana on myös tuki MicroSoftin Windows Media -formaatille. Eräs LYRAn merkittävimmistä eduista on, että sen ohjelmiston voi päivittää kotona, joten käyttäjä ei missään vaiheessa putoa kehityksen kelkasta," väitti Jeff Scott Thomas Advanced Audiosta, ja lisäsi: "Thomson kykenee tarjoamaan tällaisen joustavan ratkaisun, koska käytämme Texas Instrumentsin Digitaalista Signaaliprosessoria (DSP), joka mahdollistaa kuluttajan päivittää LYRAnsa kotona." Lyran jo ostaneet käyttäjät voivat siirtyä käyttämään MusicMatchia niin digitaaliaudion, kuin tavanomaisenkin musiikkikokoelman hallintaan ja järjestelyyn.
Vain pari päivää sitten MicroSoft julkisti sopimuksen Thomson Multimedian kanssa, jonka yhteydessä Thomson sitoutui käyttämään ja tukemaan MicroSoftin Windows Media -formaattia audio ja videotuotteissaan...

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto