*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Matrix rikkoo ennätyksiä

Kirjoittaja Jari Ketola @ 30.9.1999 21:11

"The Matrix" DVD:n kauppa käy. Elokuvaa on myyty yksistään DVD formaatissa jo 1.5 miljoonaa kappaletta, mikä tekee "The Matrixista" formaatin kaikkien aikojen menestyneimmän nimikkeen. DVD julkaisu on tuottanut Warnerille jo 23.4 miljoonaa dollaria.
21. syyskuuta julkaistu "The Matrix" rikkoi myös toisen ennätyksen, kun levyä myytiin ensimmäisen viikon aikana noin 780'000 kappaletta, mikä oli peräti 52 prosenttia koko viikon myynnistä. VideoScanin mukaan levyä myytiin kolme kertaa enemmän, kuin mitään muuta levyä ensimmäisen viikon aikana.

"DVD ei ole vain mullistanut kotiviihdettä, vaan se on myös muuttanut markkinamenestyksen kynnystä", kommentoi Warren Lieberfarb, Warner Home Videon toimitusjohtaja. "'The Matirx' on loistava esimerkki DVD:n markkinapotentiaalista"

DVD:n julkistamisesta elokuussa 1997 ehti kulua vain kaksi vuotta, ennenkuin yksittäistä nimikettä myytiin yli miljoona kappaletta. CD-levyilä vastaava aika oli neljä vuotta ja VHS:llä peräti yksitoista vuotta.

Julkistuksensa jälkeen DVD-soittimia on myyty 13 kertaa enemmän, kuin VHS-nauhureita, ja neljä kertaa enemmän, kuin CD-soittimia. Yhdysvalloissa on myyty yli 60 miljoonaa levyä ja lähes 2.6 miljoonaa soitinta. Nimikkeitä on tarjolla kaikilta suurimmilta studioilta jo yli 4,000 - sekä vähittäismyyntiin, vuokralle, että on-line verkkokauppoihin.

Jäämme innolla odottamaan, milloin vastaava DVD-kuume iskee Eurooppaan!

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä (24.7.2017 12:38)
Yhdysvaltalainen Three Square Market aikoo istuttaa jokaiseen työntekijäänsä riisinjyvän kokoisen mikrosirun. Skenaario, joka kuulostaa tutulta monista tulevaisuuteen sijoittuvista dystopiaelokuvista, ....
2 kommenttia
Itsestään tuhoutuvat viestit saapuivat Telegramiin Itsestään tuhoutuvat viestit saapuivat Telegramiin (24.7.2017 11:53)
Snapchat teki itsestään tuhoutuvista viesteistä ehkä yllättäenkin ilmiön, joka on kasvanut itsestään lumipallon lailla. Ominaisuutta ovat muut viestipalvelut lähteneet kiivaasti kopioimaan ja ....
Piraattikirjeiden tehtailusta puhtaat paperit – Hedman Partnersilla ei syytä muuttaa toimintaa Piraattikirjeiden tehtailusta puhtaat paperit – Hedman Partnersilla ei syytä muuttaa toimintaa (24.7.2017 11:22)
Suomen Asianajajaliiton alainen valvontalautakunta ja Helsingin hovioikeus ovat antaneet piraattikirjeitä tehtailleelle Hedman Partnersille puhtaat paperit, uutisoi Kauppalehti. Asianajotoimistolle ....
Britanniassa koptereille vaaditaan rekisteröintiä ja tutkintoa Britanniassa koptereille vaaditaan rekisteröintiä ja tutkintoa (24.7.2017 10:56)
Ison-Britannian hallitus on ilmoittanut laittavansa liikkeelle aloitteen, joka määräisi tarpeeksi suuret kopterit eli niin sanotut dronet rekisteröitäväksi. Lisäksi koptereiden ohjaajien pitäisi ....
Microsoft paljastaa jo yksityiskohtia seuraavasta HoloLensistä Microsoft paljastaa jo yksityiskohtia seuraavasta HoloLensistä (24.7.2017 09:17)
Paljastukset seuraavan sukupolven HoloLens-laseista ovat alkaneet, mutta ei vuotojen muodossa vaan täysin hallitusti Microsoftin oman viestinnän kautta. Ohjelmistojätin tekoälytutkimuksen ....

Uutisarkisto