*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Pelastakaa sotamies Ryan julkaistaan DVD:llä

Kirjoittaja Jari Ketola @ 15.9.1999 11:56

Eräs odotetuimmista DVD-julkaisuista näkee päivänvalon 2. marraskuuta, 1999.
(Lyhennelmä yrityksen lehdistötiedotteesta)

GLENDALE, Kalifornia, 14. syyskuuta -- Useimpien DVD-harrastajien toivelistan kärkisijoilla oleva Pelastakaa sotamies Ryan (Saving Private Ryan) julkaistaan DVD-formaatissa 2. marraskuuta. DreamWorks Home Entertainment jatkaa korkealaatuisten DVD-elokuvien sarjaa myös Pelastakaa sotamies Ryanin kohdalla - elokuva tullaan siirtämään Telecine -suurpiirtotekniikalla, joka takaa erinomaisen yksityiskohtaisen ja tarkan kuvan. DVD tulee lisäksi sisältämään lisämateriaalia, kuten Steven Spielbergin tervehdyksen, sekä 30 minuutin mittaisen "kulissien takana" -dokumentin. Saving Private Ryan Special Limited Edition DVD tullaan julkaisemaan myös DTS-formaatissa.

DVD ominaisuuksia:

Pelastakaa sotamies Ryan tulee sisältämään seuraavat lisäominaisuudet:
·Korkealuokkaisen Telecine -digitaalisiirron
·Ohjaaja Steven Spielbergin DVD:tä varten tekemä tervehdys
·"Into The Breach" -kulissien takana dokumentti, joka sisältää mm. näyttelijöiden ja kuvausryhmän haastatteluja
·Muuta lisämateriaalia, kuten kaksi alkuperäistä teatteritraileria, näyttelijöiden ja kuvausryhmän biografiat, sekä tuotantopäiväkirjan

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville (25.9.2017 15:02)
Intel on vihdoin esitellyt työpöytäkäyttöön tarkoitetut kahdeksannen sukupolven Core-suorittimet. Piirijätti esitteli ensimmäiset 8. sukupolven piirit jo elokuun lopulla, mutta tuolloin oli ....

Uutisarkisto