*
 
AfterDawnin Vastaukset
  0   0

Miksi emolevyn e-SATA liitäntä ei toimi ide modissa, achi modessa näytää jo lupaavalta.

Lukuunottamatta muutamia tehtävien hallinnan kaatumisia ja joitain pieniä ongelmia??
Puhtaan windowsin uudelleen asennuksen jälkeen näyttää siis jo lupaavalta emon ajurit ym. ajurit sekä bois päivitys suorittu, suunilleen ilman mitään ns. ylimääräisiä ohjelmia asennetuna.
Mielen kiinnosta kysyn, koska goolamalla en asiasta suomeksi löydä tietoa.

Kysyjä: Anonyymi käyttäjä, 9.12.2012 19:30

Vastaukset

  3   0
BPVest (2327)

Kerrokko vielä miks sen pitäis toimii IDE modessa?

9.12.2012 20:52
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

Kysyjä:
Siksi ettei se vain toimi die modissa vaan hukkaa kovalevyn siirettäessä tiedostoja, onko emossa siis jotakin vikaa?
Samoin emon sata 3 liitäntöjä siis harmaita liitiäntöjä kehoitettiin olemaan käyttämättä.
Kyseessä on siis intell z68.n piirisarjan emo joka on rev.3 mallia.
Kiitän vastauksista jo etukäteen.

10.12.2012 09:01
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

Kysyjä vastaa:
Sitä en tiedä miksi ei pitäsi toimia mutta siksi ettei emon e-SATA toimi ide modissa,
kone hukkaa ulkoisen kovan jonkin ajan päästä tiedostoja siirettäessä ja alkaa kovan uudelleen
kännistys prosessin löytämättä sitä pysyväisenä.
Viat esiityvät erikohdissa, sekä myös sama kova toimii ulkoisessa portissa ja nyt myöskin,
kuitenkin emoon liitetty ulkoiseen e-SATA porttiin liitettynä toimii moitteetta vanhalla biosilla sekä ide
modissa.
Emo on intellin 68 piirisarjallinen rev.3 mallia,
minua kehoitettiin olemaan käyttämättä myös emon sisäisiä harmaita sata3 liittimiä koville,
koska ne eivät ole intellin piirisarjan ohjauksen alaisuudessa.
Asia mietityttää onko emossa todelisuudessa kuitenkin jokin vika,
joka tulee uudelleen esille jonkin ajan kuluttua kun koville kertyy tiedostoja,
siinä vaiheessa takuu onkin sitten jo ummessa,
ja minula viallinen tuote jo uudesta lähtien,
asia siis vain kyettiin kiertämään kyseisellä tavalla.

10.12.2012 11:24
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

Kysyjä:
No niin nyt jotain ongelmaa selaimessa, onpahan ainakin selvitystä asiasta.

10.12.2012 13:35
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

Kysyjä:
No eipä siinä enää mitään kysymistä, samat ongelmat alkoivat taas niin achi asetuksilla kun windowsin uudelleen asennuksella ssd.lle jne.

10.12.2012 18:54
  0   0
BPVest (2327)

Jotta pystysit hotswappaan kovon, sen pitää tukee hotswappii. IDE-mode ei tue hotswappii, AHCI tukee. Oliskohan eSATA tarkotettu hotswapille? Ny tajuat miks IDE mode eSATA:n kanssa on tyhmää eikä sitä ees pidä käyttää.

Muissa ongelmissa voisit tehä ketjun foorumille, katotaan siellä.

11.12.2012 18:06

Ehdota parempaa vastausta

Voit osallistua myös täysin nimettömästi ilman käyttäjätunnusta.
Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


Kysy.

150

Avuliaimmat käyttäjät 7vrk ajalta

Miten pistelasku toimii?